Kuvaston suunnittelu ja taitto

Tuotekuvastossa tuotevalikoima ja tärkeät tuotetiedot ovat helposti löydettävissä. Painetusta tuotekuvastosta on helppo tehdä myös sähköinen e-paper-julkaisu, jota voi selata nettiselaimen kautta.

Tuotekuvaston tai mainoslehden suunnittelun hinta:

Kuvaston hintaan vaikuttaa huomattavasti kuvaston sisältö ja muutoskierrosten määrä. Monisivuisen kuvaston teko on aina isotöinen projekti, mutta huolella tehty pohjatyö ja aineistojen kokoaminen säästää kustannuksia huomattavasti. Suuntaa-antava hinta on noin 60 – 90 €/sivu (alv 0). Samaa hintaa voi soveltaa myös muihin yli 8-sivuisiin julkaisuihin.

Kun taitto on tehty kertaalleen alusta asti, myöhemmin kuvastoa on helppoa päivittää valikoiman muuttuessa.

Kuvaston taitto tehdään lähtökohtaisesti yrityksen graafista ilmettä ja  kuvamateriaalia hyödyntäen. Suunnittelussa on kuitenkin mahdollista hyödyntää myös kuvapankkikuvia, mikäli kuvamateriaalia muuten on rajallisesti.

Kysy lisää kuvaston suunnittelusta ja pyydä aika-arvio projektiisi: maarit@maaritvasama.fi

 

Huomioitavaa

Painetun, nidotun kuvaston sivumäärän tulee olla neljällä jaollinen! Kuvasto voi siis olla vaikkapa 16-, 20- tai 24-sivuinen.

Painoalalla ”sivu” tarkoittaa yhtä ”aukeaman puolikasta”.  Aukeama koostuu siis kahdesta sivusta. 4-sivuinen esite on yksi taitettu paperiarkki, 8-sivuinen esite on kaksi taitettua arkkia nidottuna toisiinsa jne.

20-sivuisen tuotekuvaston suunnittelu