Käyntikortit

Käyntikorteissa käytetään yleisimmin ns. luottokorttikokoa, jolloin kortti mahtuu helposti muovikorteille mitoitettuihin taskuihin. Käyntikortit voidaan painaa 1- tai 2-puolisina. Vakiomateriaalina on paksu himmeäpintainen kartonki. Lisäksi käytössä on myös valikoima erikoismateriaaleja. Niiden avulla korteista voidaan tehdä erottuva ja brändi-ilmeen mukainen. Kortteja voidaan painaa myös muovimateriaalille.

Kortteihin voidaan lisätä yhteystiedot sisältävä QR-koodi, jonka avulla tiedot on helppo poimia kortista suoraan puhelimeen. Vaihtoehtoisesti koodiin voidaan lisätä esimerkiksi linkki kotisivuille tai verkkokauppaan.

Käyntikorttien viimeistelyvaihtoehtoja:

Laminointi: Parantaa kortin kestävyyttä ja tekee siitä arvokkaamman oloisen. Vaihtoehdot ovat kiiltävä tai mattapintainen laminaatti. Lisäksi kortteihin on mahdollista tehdä efektejä kulta- ja hopeafolioinneilla.

Foliointi: Foliointi tarkoittaa metallinväristen erikoistehosteiden lisäämistä korttiin. Vaihtoehdot ovat kultainen ja hopeinen foliointi. Foliointia voidaan käyttää tavallisen nelivärikuvan tehosteena tai kortti voidaan painaa kokonaan pelkällä metallivärillä.

Muotoonleikkaus: Käyntikorttien muoto voi olla myös tavanomaisesta poikkeava. Melkein kaiken muotoiset kortit ovat mahdollisia, kerro ideasi niin mietitään miten sen voi parhaiten toteuttaa.

Käyntikorttien hinta

Käyntikortin suunnittelun hinta alkaen 60 €+ alv. 24 %. Painotyön hinta riippuu tilausmäärästä ja viimeistelystä.