Palveluksessasi!

Olen Maarit Vasama, graafinen suunnittelija, sisällöntuottaja ja monipuolinen markkinoinnin osaaja Sipoosta. Olen kotonani niin digimaailmassa kuin painotöiden parissa. Tavoitteeni on oppia joka päivä jotain uutta ja tehdä asiat huomenna vielä paremmin kuin tänään.

Olen työskennellyt graafisena suunnittelijana yli 15 vuotta. En suunnittele julkaisukanavia vaan ihmisiä varten - jokaiseen toimenpiteeseen on löydettävä sopivin ratkaisu. Nykyään se on usein digitaalinen, mutta painotuotteet puolustavat edelleen paikkaansa monissa yhteyksissä.

Taustani on vahvasti tuotantoympäristössä, teen työni tehokkaasti ja loppuun asti. Olen tottunut saamaan paljon aikaan pienessä ajassa ja toimimaan budjettien ja aikataulujen asettamissa raameissa. Luovuus ja tehokkuus eivät mielestäni sulje toisiaan pois, vaan ovat työssäni edellytyksiä toisilleen. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin taito kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita.

Kotini ja työpaikkani on satavuotias hirsitalo peltojen keskellä. Suunnittelijana pidän jalat maassa ja teen töitä kädet savessa - usein kirjaimellisesti. Olipa projektisi pieni tai suuri, voit luottaa siihen, että teen parhaani, jotta saavuttaisit tavoitteesi.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous! 

On ilo tehdä töitä mukavien asiakkaiden kanssa. Jos etsit yhteistyökumppania asiakkaitasi arvostavan markkinoinnin toteuttamiseen, ota yhteyttä!

Töitä voin tehdä mihin päin maailmaa hyvänsä. Briefaus ja yhteydenpito sujuvat sähköpostitse tai puhelimitse.

Syksyn 2021 työkalenteri alkaa olla täynnä uusien asiakkaiden osalta. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin etukäteen, mikäli etsit suunnittelijaa projektiisi. Olen joululomalla 23.12.-9.1. ja sen jälkeen on taas tilaa uusille toimeksiannoille. Mukavaa syksyä ja joulun odotusta!

Kiitos kun kävit sivuillani

Maarit Vasama
040-7236064
maarit@maaritvasama.fi
Y-tunnus: 2400873-6