Palveluksessasi!

Olen Maarit Vasama, graafinen suunnittelija, sisällöntuottaja ja monipuolinen markkinoinnin osaaja Sipoosta. Olen kotonani niin digimaailmassa kuin painotöiden parissa. Tavoitteeni on oppia joka päivä jotain uutta ja tehdä asiat huomenna vielä paremmin kuin tänään.

Olen työskennellyt graafisena suunnittelijana yli kymmenen vuotta. Freelancerina ja yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2012. Olen päässyt työskentelemään monipuolisesti niin digisuunnittelun kuin printin parissa. En suunnittele julkaisukanavia vaan ihmisiä varten - jokaiseen toimenpiteeseen on löydettävä sopivin ratkaisu. Nykyään se on usein digitaalinen, mutta painotuotteet puolustavat edelleen paikkaansa monissa yhteyksissä.

Taustani on vahvasti tuotantoympäristössä, teen työni tehokkaasti ja aina loppuun asti. Olen tottunut saamaan paljon aikaan pienessä ajassa ja toimimaan budjettien ja aikataulujen asettamissa raameissa. Luovuus ja tehokkuus eivät mielestäni sulje toisiaan pois, vaan ovat työssäni edellytyksiä toisilleen. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin taito kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita. 

Kotini ja työpaikkani on satavuotias hirsitalo peltojen keskellä. Olen tottunut tekemään töitä kädet savessa - usein kirjaimellisesti. Olipa projektisi pieni tai suuri, voit olla varma, että teen parhaani, jotta saavuttaisit tavoitteesi. 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous! 

On ilo tehdä töitä mukavien asiakkaiden kanssa. Ota yhteyttä niin mietitään olisinko sopiva tekijä projektiisi.

Töitä voin tehdä mihin päin maailmaa hyvänsä. Briefaus ja yhteydenpito sujuvat sähköpostitse tai puhelimitse.

Kiitos kun kävit sivuillani

Maarit Vasama
040-7236064
maarit@maaritvasama.fi
Y-tunnus: 2400873-6

PS: Olen kesälomalla 6.-26.7.2020. Elokuusta eteenpäin aikaa uusille projekteille. Ihanaa kesää!